Aquakids

Snorkling med børn

Få tips og tricks til at snorkle med dine børn.

Lær dit barn at snorkle

Snorkling er helt fantastisk at gøre med sine børn. Der åbner sig en ny verden for dem under vandet og det er en aktivitet, hvor man kan blive bedre og bedre med årene. Med tiden kan man måske dyrker undervandsjagt og har man et GoPro kamera kan man jo med fordel forsøge sig med den svære disciplin at fotografere under vand. Det er rigtigt sjovt og giver også gode minder.

Hvordan lærer man børn at snorkle?

Det kan være en rigtig god idé at tegne for børnene, hvad snorkling er (afhængigt af deres alder selvfølgelig). Du skal dels forklare dem, hvordan de trækker vejret og hvorfor bølger kan være irriterende, når man snorkler og hvad der sker med snorklen, når man dykker under overfladen med snorklen. Er børnene store nok, kan du også forklare dem, hvordan de med et pust tømmer snorklen for vand og hvordan de kan folde sammen på midten og dykke direkte mod bunden.

Inspiration

Til hverdag kan man jo ikke snorkle meget. Så derfor ynder jeg at følge med nogle dygtige fotografers undervandseventyr på Instagram. Her er et par af dem, jeg følger for at nyde et snorkeleventyr i hverdagen.

Kimi Swimmy

Perin James

Cinematowski

Køb snorkeludstyr

OBS: Jeg er ikke helt upartisk i denne anbefaling, da jeg er gift med hende, der sælger varen. Men ...

Vil klart anbefale at du køber svømmebriller til dine børn her. Hun har kun udvalgt svømmebriller af god kvalitet. Du kan også finde flere snorkelsæt på siden.