Aquakids

Babysvømning

Her grundlægges dit barns glæde ved vand

Tag din baby med til svømning

For mig personligt var babysvømning et kæmpe hit. Det var der flere grunde til. Dels kan en barsel nemt blive sådan en stor gang trummerum, hvor det hele foregår hjemme i køkken, stue og have. Her er det bare et hamsterhjul af at stille mad frem, rydde op efter det, skifte ble, vaske tøj og putte til middagslur og så starter hele møllen igen. Lige afbrudt af en gåtur med barnevogn. Da jeg var på barsel med mine børn var det super fedt at komme ud og lave noget andet den ene gang om ugen, der var babysvømning. Men der var en anden gevinst: Mine børn blev vanvittigt trætte af det og tog nemt 30-45 minutters længere middagslur. Så der var mere tid til at slappe af end normalt.

Og slutteligt må man ikke undervurdere følelsen af at have gjort noget godt for sit barn. Fik jeg et barn igen, var der ingen tvivl ved mig, om at jeg ville gå til babysvømning med det.

Hvornår kan babyer gå til babysvømning?

En baby kan starte til babysvømning, når den er ca. 3 mdr. gammel.

Reklame

Inden du begiver dig afsted til babysvømning, vil jeg klart anbefale at skaffe en god svømmeble. Min hustru har en webshop, hvor hun sælger svømmebleer / badebleer. Der er et kæmpe udvalg af badebleer på siden der.